Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    Навчальний заклад Кривого Рогу щодня годує близько пів тисячі криворізьких захисників

    25 Квiтня 2022, 17:40 Поділитися

    Волонтерський кухарський колектив одного з навчальних закладів у Центрально-Міському районі з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну займається приготуванням обідів для тероборони та армійців на усіх оборонних постах Кривого Рогу.

    Навчальний заклад Кривого Рогу щодня годує близько пів тисячі криворізьких захисників

    Основний принцип приготування страв – зробити їх максимально калорійними та домашніми. Аби захисники харчувались повноцінно та смачно. В меню кухарів домашня випічка, котлети, картопляне пюре, салати з буряка та капусти, перші страви, зокрема борщ та супи, а також компоти. Не зважаючи на обмежений набір продуктів, працівники щодня намагаються зробити набір страв різноманітним та смачним. За що отримують найкращі відгуки та слова вдячності від криворізьких захисників, а найголовніша подяка – порожня тара з-під страв.

    Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.

    Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.

    Основний принцип приготування страв – зробити їх максимально калорійними та домашніми. Аби захисники харчувались повноцінно та смачно. В меню кухарів домашня випічка, котлети, картопляне пюре, салати з буряка та капусти, перші страви, зокрема борщ та супи, а також компоти. Не зважаючи на обмежений набір продуктів, працівники щодня намагаються зробити набір страв різноманітним та смачним. За що отримують найкращі відгуки та слова вдячності від криворізьких захисників, а найголовніша подяка – порожня тара з-під страв.

    Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.

    Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.

    Теги
    • #кухня
    • #волонтери
    • #годування