Навчальний заклад Кривого Рогу щодня годує близько пів тисячі криворізьких захисників
Волонтерський кухарський колектив одного з навчальних закладів у Центрально-Міському районі з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну займається приготуванням обідів для тероборони та армійців на усіх оборонних постах Кривого Рогу.
Основний принцип приготування страв – зробити їх максимально калорійними та домашніми. Аби захисники харчувались повноцінно та смачно. В меню кухарів домашня випічка, котлети, картопляне пюре, салати з буряка та капусти, перші страви, зокрема борщ та супи, а також компоти. Не зважаючи на обмежений набір продуктів, працівники щодня намагаються зробити набір страв різноманітним та смачним. За що отримують найкращі відгуки та слова вдячності від криворізьких захисників, а найголовніша подяка – порожня тара з-під страв.
Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.
Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.
Кухарі працюють цілодобово, у дві зміни, близько 10 осіб у кожній, в форматі безперервної праці. Такий графік необхідний через велику потребу, адже працівники годують близько 500 воїнів на добу.
Продукти для приготування страв до навчального закладу привозять централізовано, тобто звідусіль, де є запаси та така можливість. Також до забезпечення харчами долучаються місцеві волонтери.