На Дніпропетровщині не фіксують дефіциту продуктів: підприємства харчової галузі працюють стабільно
3 березня стало відомо, що на території нашої області є достатні запаси хліба та інших стратегічних продуктів. Сформували резерви, а підприємства харчової промисловості не припиняють свою роботу. Про це під час брифінгу повідомила голова Дніпропетровської обласної організації харчової промисловості профспілок працівників АПК України Світлана Тіницька.
«Підприємства харчової галузі працюють стабільно. Випускають продукцію, забезпечують мешканців. Вистачає стратегічних продуктів, зокрема, хліба, круп. Сформовані резерви. Товари підвозяться до магазинів. Співпрацюємо з Обласною військово-цивільною адміністрацією і представниками місцевої влади», – зазначила Світлана Тіницька.
Крім того, до надання фінансової та гуманітарної допомоги приєднались профспілки і харчові підприємства. Працівники здають кров, а продукти передають для територіальної оборони, також приймають на проживання переселенців.
Ситуація в області наразі стабільна та контрольована. Дніпропетровщина готова до зустрічі ворожих військ. Необхідно «відкласти» паніку та об’єднатися проти російського ворога.