Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    Волонтери з навчального закладу Кривого Рогу роблять щодня по 200 булочок, 150 млинців й 600 вареників для військових та бійців тероборони, які захищають наше місто

    20 Червня 2022, 19:48 Поділитися

    З перших днів повномасштабного вторгнення російських військових у нашому місті розпочали працювали волонтерські штаби, а небайдужі городяни допомагали будь-чим. Це стосується й криворіжців, які щодня роблять смачні харчі для наших бійців ЗСУ й ТРО, на базі одного з навчальних закладів Центрально-Міського району. Саме там щодня містяни випікають щонайменше 200 булочок, 150 млинців й роблять по 600-700 вареників.

    Волонтери з навчального закладу Кривого Рогу роблять щодня по 200 булочок, 150 млинців й 600 вареників для військових та бійців тероборони, які захищають наше місто

    Робота криворіжців на волонтерських засадах починається приблизно о восьмій ранку. Переважно по буднях містяни на базі одного з навчальних закладів Центрально-Міського району виготовляють свіжу й смачну їжу для наших захисників, які захищають країну у лавах ЗСУ та ТРО. Працюють волонтери, поки не виконають усі поставлені задачі. Іноді криворіжцям роблять великі «замовлення», тому доводиться виходити раніше (приблизно о шостій ранку) й куховарити доти, поки не виконають заплановану норму. Їжу готують для бійців, які перебувають безпосередньо на території міста, на його периметрах, а також дальніх підступах. 

    За словами активістів, щодня вони випікають мінімум 200 булочок, за можливості намагаються робити сезонну начинку. Безпосередньо 20 червня для бійців готували булки та вареники з вишнями. Також волонтери готують для армійців млинці, щодня не менше 150 штук. Крім того, містяни роблять й сезонні вареники, на день приблизно 600-700 штук. Усе приготовлене відправляють на позиції військовим. І найкраща подяка небайдужим криворіжцям за їх працю – порожній посуд, що повертається з позицій. Це означає, що все було смачно.

    Робота криворіжців на волонтерських засадах починається приблизно о восьмій ранку. Переважно по буднях містяни на базі одного з навчальних закладів Центрально-Міського району виготовляють свіжу й смачну їжу для наших захисників, які захищають країну у лавах ЗСУ та ТРО. Працюють волонтери, поки не виконають усі поставлені задачі. Іноді криворіжцям роблять великі «замовлення», тому доводиться виходити раніше (приблизно о шостій ранку) й куховарити доти, поки не виконають заплановану норму. Їжу готують для бійців, які перебувають безпосередньо на території міста, на його периметрах, а також дальніх підступах. 

    За словами активістів, щодня вони випікають мінімум 200 булочок, за можливості намагаються робити сезонну начинку. Безпосередньо 20 червня для бійців готували булки та вареники з вишнями. Також волонтери готують для армійців млинці, щодня не менше 150 штук. Крім того, містяни роблять й сезонні вареники, на день приблизно 600-700 штук. Усе приготовлене відправляють на позиції військовим. І найкраща подяка небайдужим криворіжцям за їх працю – порожній посуд, що повертається з позицій. Це означає, що все було смачно.

    Теги
    • #харчування
    • #волонтери