Ю. Вілкул: «Хлібозаводи та пекарні у Кривому Розі працюють стабільно, борошном забезпечені на 10 днів»
В. о. міського голови Кривого Рогу – заступник голови Ради оборони Кривого Рогу Юрій Вілкул провів робочу нараду на хлібозаводі на 173 кварталі, поспілкувався з колективом та проконтролював стабільність виробництва й поставок хліба.
Юрій Вілкул зазначив: «Ми тримаємо на контролі всі стратегічні й життєво необхідні для людей питання. Серед яких й забезпечення хлібом. Сьогодні це набуває особливого значення. Зараз загальна ситуація по місту стабільна. Хлібозаводи та пекарні у Кривому Розі працюють у штатному режимі. Мукою забезпечені. Хлібобулочна продукція у торгівельну мережу постачається за заявками у достатній кількості. Звичайно, у період посиленого попиту були перебої, але зараз все відрегулювали та виправили. Вдячний пекарям й всім, хто зараз працює на своїх місцях та допомагає боронити Кривий Ріг».
Заводи ТОВ «Криворіжхліб» – головні виробники хлібобулочної продукції для Кривого Рогу та найближчих селищ. До військового стану виробництво продукції, в середньому, складало 40 тонн на добу, у період ажіотажного попиту виробництво підвищили до 65 тонн.
У Кривому Розі хлібобулочною продукцією забезпечується вся роздрібна мережа міста за заявками підприємців місцевими товаровиробниками (це – 2 хлібзавода та 9 міні-пекарень). Хлібзаводи забезпечені борошном на 10 днів.
Також поповнюються місцевими фермерами запаси зерна на КХП Коломойцівське, виробництво борошна йде у плановому режимі. (наразі, на підприємстві запас муки – 658 тонн)
Щодня дев’ять криворізьких міні-виробників випускають у роздрібну мережу до 20 тонн хлібобулочних виробів.
Варто відзначити, що відпускні ціни на борошно не змінилися й ціна на хліб місцевих виробників для споживачів залишається незмінною.
Довідково: ТОВ «Криворіжхліб» є основним виробником хлібобулочної продукції, споживачами якої є жителі міста та прилеглих сіл. Він забезпечує майже 80% виробництва хлібної продукції місцевих виробників. Асортимент продукції різноманітний. На сьогодні випускається 19 сортів хліба.
Щодня дев’ять криворізьких міні-виробників випускають у роздрібну мережу до 20 тонн хлібобулочних виробів. Варто відзначити, що відпускні ціни на борошно не змінилися й ціна на хліб місцевих виробників для споживачів залишається незмінною.
Довідково: ТОВ «Криворіжхліб» є основним виробником хлібобулочної продукції, споживачами якої є жителі міста та прилеглих сіл. Він забезпечує майже 80% виробництва хлібної продукції місцевих виробників. Асортимент продукції різноманітний. На сьогодні випускається 19 сортів хліба.