Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    На 36% більше цукерок, ніж минулого року: в Дніпропетровській області збільшився темп виробництва солодощів

    15 Липня 2021, 10:42 Поділитися

    Дніпропетровська область помітно збільшує темпи розвитку харчової промисловості, зокрема, це видно за кількістю виробництва солодощів. Окрім того, зростають обсяги створення м’ясної та рибної продукції. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної адміністрації.

    На 36% більше цукерок, ніж минулого року: в Дніпропетровській області збільшився темп виробництва солодощів

    Серед солодощів, дуже помітно зросли обсяги виробництва шоколадних цукерок – на цілих 36,3% порівняно з минулим роком. Тістечка стали виробляти майже вдвічі більше, на 16% зросло виготовлення тортів та кондитерських виробів.

    Але не тільки смаколиками поласує ще більше українців. Наприклад, вироблення солоної риби зросло майже на четвертину - 22,8%. А от свинина на прилавках крамниць тепер займатиме на 7,7% більше місця.

     

    Серед солодощів, дуже помітно зросли обсяги виробництва шоколадних цукерок – на цілих 36,3% порівняно з минулим роком. Тістечка стали виробляти майже вдвічі більше, на 16% зросло виготовлення тортів та кондитерських виробів.

    Але не тільки смаколиками поласує ще більше українців. Наприклад, вироблення солоної риби зросло майже на четвертину - 22,8%. А от свинина на прилавках крамниць тепер займатиме на 7,7% більше місця.

     

    Теги
    • #виробництво