На 36% більше цукерок, ніж минулого року: в Дніпропетровській області збільшився темп виробництва солодощів
Дніпропетровська область помітно збільшує темпи розвитку харчової промисловості, зокрема, це видно за кількістю виробництва солодощів. Окрім того, зростають обсяги створення м’ясної та рибної продукції. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної адміністрації.
Серед солодощів, дуже помітно зросли обсяги виробництва шоколадних цукерок – на цілих 36,3% порівняно з минулим роком. Тістечка стали виробляти майже вдвічі більше, на 16% зросло виготовлення тортів та кондитерських виробів.
Але не тільки смаколиками поласує ще більше українців. Наприклад, вироблення солоної риби зросло майже на четвертину - 22,8%. А от свинина на прилавках крамниць тепер займатиме на 7,7% більше місця.
Серед солодощів, дуже помітно зросли обсяги виробництва шоколадних цукерок – на цілих 36,3% порівняно з минулим роком. Тістечка стали виробляти майже вдвічі більше, на 16% зросло виготовлення тортів та кондитерських виробів.
Але не тільки смаколиками поласує ще більше українців. Наприклад, вироблення солоної риби зросло майже на четвертину - 22,8%. А от свинина на прилавках крамниць тепер займатиме на 7,7% більше місця.
Популярне