Вверх
    Онлайн-трансляция
    Программа передач

    Последние видео

    Назад до програми передач

    Предыдущие выпуски

    Результаты поиска

    Розпочався конкурс на посади керівників комунальних закладів охорони здоров’я

    24 Січня 2020, 16:34 Поделиться

    Розпочався конкурс на посади керівників комунальних закладів охорони здоров’я.

    Відповідний наказ начальника управління охорони здоров’я міськвиконкому був розміщений на сайті управління у вкладці «Події» ще 6 грудня 2019 року.
    http://uoz.dp.ua/…/…/про-проведення-конкурсу-на-зайняття-п/…

    Чому звертаю на це увагу, та чому це питання має важливе значення.

    Закінчується другий етап медичної реформи. Медичні заклади реорганізовані у комунальні некомерційні підприємства та отримали автономію. Фінансування медичних закладів первинної допомоги (вторинної допомоги з 1 квітня 2020 року) здійснюється на підставі договорів з НСЗУ за рахунок державного бюджету. І тепер саме від майбутнього керівника буде залежати ефективна робота медичного закладу, якість надання медичної допомоги населенню, а як наслідок і збільшення розміру заробітної плати медичних працівників.

    Щодо повідомлення.

    Так, вимоги законодавства дотримані, повідомлення про початок конкурсу розміщено на сайті. Але було б доцільно, для залучення більшої кількості претендентів, здійснення контролю з боку громадських організацій та депутатського корпусу, ширше проінформувати громадськість та трудові колективи лікарень міста.

    Не знаю, може інформування і відбувалося,точно сказати не можу. Але особисто спілкувався з медичним працівниками декількох лікарень, про конкурс їм нічого не відомо.

    Звертаюсь до місцевих ЗМІ. Прошу взяти це питання на контроль, та інформувати мешканців міста про хід проведення конкурсу на посади керівників комунальних закладів охорони здоров’я.

    Теги
    Комментарии