Вверх
    Онлайн-трансляция
    Программа передач

    Последние видео

    • Новини Кривого Рогу: чоловік втопився у річці

      Новини Кривого Рогу: чоловік втопився у річці

      4 Августа 2021

    • Новини Кривбасу 4 серпня: потопельник, наркоферма з «товаром» на 130 млн грн, тест на ВІЛ

      Новини Кривбасу 4 серпня: потопельник, наркоферма з «товаром» на 130 млн грн, тест на ВІЛ

      4 Августа 2021

    • Спецрепортаж: день народження «АрселорМіттал Кривий Ріг»

      Спецрепортаж: день народження «АрселорМіттал Кривий Ріг»

      4 Августа 2021

    • Прайм-тайм: змагання «Екстремальні ігри»

      Прайм-тайм: змагання «Екстремальні ігри»

      4 Августа 2021

    • Інтерв’ю дня: Сергій Ільїн - рієлтор, директор агентства нерухомості

      Інтерв’ю дня: Сергій Ільїн - рієлтор, директор агентства нерухомості

      4 Августа 2021

    • Новини Кривбасу 3 серпня: понівечили пам’ятники, рятувальники-чемпіони, «Екстремальні ігри»

      Новини Кривбасу 3 серпня: понівечили пам’ятники, рятувальники-чемпіони, «Екстремальні ігри»

      4 Августа 2021

    • Криворізькі рятувальники здобули перемогу на Всеукраїнських змаганнях

      Криворізькі рятувальники здобули перемогу на Всеукраїнських змаганнях

      3 Августа 2021

    • Екстремальні ігри на скейтах та ВМХ

      Екстремальні ігри на скейтах та ВМХ

      3 Августа 2021

    • Вандали понівечили два пам’ятника у Кривому Розі – монументи чорнобильцям та загиблим під Іловайськом бійцям

      Вандали понівечили два пам’ятника у Кривому Розі – монументи чорнобильцям та загиблим під Іловайськом бійцям

      3 Августа 2021

    • Новини Кривбасу 3 серпня (сурдопереклад): понівечили пам’ятники, рятувальники-чемпіони, «Екстремальні ігри»

      Новини Кривбасу 3 серпня (сурдопереклад): понівечили пам’ятники, рятувальники-чемпіони, «Екстремальні ігри»

      3 Августа 2021

    Назад до програми передач

    Предыдущие выпуски

    Результаты поиска

    ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ



    Цей документ описує політику конфіденційності для сайту one.kr.ua (далі – Сайт) ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРШИЙ МІСЬКИЙ ТЕЛЕКАНАЛ. КРИВИЙ РІГ» (далі – Товариство). У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.


    Збір та використання персональних даних

    Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

    Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані з метою реєстрації на Сайті. Після заповнення форми на отримання новин Товариства, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Товариство може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

    Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».

    Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

    На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

    При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

    За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.


    Умови надання інформації (Disclaimer)

    Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно з інформаційною метою та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти 1tv.kr.ua@gmail.com.

    Автоматичний збір і використання інформації


    Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

    - доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою якого ви заходите на Сайт;

    - вид браузера та операційної системи;

    - дата і час відвідування Сайту;

    - переглянуті сторінки;

    - якщо Ви перейшли на Сайт за посиланням з іншого сайту – адреса цього сайту.

    Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники Товариства не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

    Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

    Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Товариство, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або покладався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

    Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

    Усі права на зміст Сайту належать Товариству або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

    Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Товариства. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

    Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

    При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

    Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.


    Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

    Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися.

    Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.