Вверх
    Онлайн-трансляция
    Программа передач

    Последние видео

    Назад до програми передач

    Предыдущие выпуски

    Результаты поиска

    Земельні торги в м. Кривому Розі

    18 Жовтня 2019, 20:26 Поделиться

    Офіційно оголошено дату проведення аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки.

    Аукціон відбудеться 18 листопада 2019 року в приміщені виконкому Криворізької міської ради за адресою: площа Молодіжна, 1. Початок аукціону 11 година.

    На аукціон виставлено два лоти:

    1. Земельна ділянка площею 0,12 га на вул. Ватутіна, біля будинку 37 (вид використання – під будівництво кафе). Умови договору – право оренди. Інформація та відповідна документація на лот розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру за посиланням http://www.torgy.dazru.gov.ua/auction/lot-card/41061.

    2. Земельна ділянка площею 1,1 га на перехресті проспекту 200-річчя Кривого Рогу та вул. Спаська (вид використання – під будівництво торгівельно-розважального комплексу). Умови договори – право оренди. Інформація та відповідна документація на лот розміщена на офіційному сайті Держгеокадастру за посиланням http://www.torgy.dazru.gov.ua/auction/lot-card/41067.

    Відповідно до ст. 137 Земельного Кодексу України, особа, яка бажає взяти земельну ділянку в оренду, та взяти участь у земельних торгах, не пізніше ніж за три робочі дні до їх проведення подає виконавцю земельних торгів відповідний пакет документів.

    Під час проведення торгів мають право бути присутніми та здійснювати звукозапис і відеозйомку процесу проведення торгів представники засобів масової інформації та громадських об'єднань.

    Теги
    Комментарии