Сюжети
Сюжети новин
Волонтерська аджика на передову
Смачна, духмяна із перцем – на передову. Міські волонтери з ГО «Криворізька асоціація учасників бойових дій та учасників АТО» з фермерських полів Криворіжжя перероблюють та створюють без перебільшення сотні літрів аджики. Лік цьогорічної продукції вже впевнено перевалив за позначку в 500 літрів, які миттєво розходяться на різні напрямки передової, де мужньо стоять криворізькі армійці. Аджику варять в трьох варіантах – солодку, середньої міцності та гостру. І на кожну партію продукту вишиковується черга. За процесом створення сотень літрів свіжої аджики спостерігали наші кореспонденти.
20 Вересня 2024, 13:00
Патріотичний квіз «Доброго вечора, ми з України»
12:06
Вечір пам’яті Марка Горловського
11:01
Новий навчальний рік у мистецьких школах
10:42
АТ «Криворізька Теплоцентраль» продовжує підготовку до опалювального сезону
10:41