Сюжети
Сюжети новин
Ботулізм - як не отруїтись м'ясними консервами?
Літо – особливо небезпечна пора року через ботулізм. З початку року у Дніпропетровській області зафіксували три випадки цієї недуги. Найчастіше інфекція потрапляє в м’ясні та рибні продукти домашнього приготування через порушення технології виробництва, зокрема тушонки, котру наразі масово стали виробляти для наших військових. Тож, як розпізнати симптоми ботулізму та про правильну технологію приготування м’ясного делікатесу розкаже Владислава Рудіюк.
25 Червня 2022, 09:52
Виконком міської ради розглянув питання соцзахисту криворіжців та вимушених переселенців
19:22
Як живе звільнена Кочубеївська громада Херсонської області під постійними обстрілами окупантів?
21:23
У Кривому Розі для дітей-переселенців влаштували пізнавальні майстер-класи
13:34
У Кривому Розі діє мережа пунктів допомоги для переселенців з Херсонщини
13:50