Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    Гарбузовий крем-суп та шарлотка: для кухарів-студентів профтехучилища у Кривому Розі влаштували майстер-клас

    16 Листопада 2022, 18:41 Поділитися

    16 листопада в стінах міського кафе «Фазенда» провели пізнавальний майстер-клас з приготування швидких, проте смачних страв. Відвідали івент 12 студентів профтехучилища, які приготували гарбузовий крем-суп та «шарлотку». Цікаве заняття влаштували за ініціативи виконкому Саксаганської райради.

    Гарбузовий крем-суп та шарлотка: для кухарів-студентів профтехучилища у Кривому Розі влаштували майстер-клас

    Вдень 16 листопада у Саксаганському районі організували кулінарний майстер-клас для студентів одного з профтехучилищ. Івент провели для 12 першокурсників у стінах кафе «Фазенда». Влаштували івент за підтримки виконкому Саксаганської райради, фахівці якого вже місяць проводять різні пізнавальні майстер-класи для городян та мешканців району. Наприклад, 10 листопада організували разом з «Першим Міським» тренінг «Ефектний та ефективний виступ перед камерою».

    «Майстер-клас влаштували, щоб втілити свої теоретичні знання на практиці, дізнатися цікаві рецепти та приготувати їх разом. Топові шеф-кухарі району поділилися своїм досвідом, практика для студентів є важливою сходинкою для професійного їх майбутнього. Проте наразі дуже важко потрапити на підприємства, побачити все на власні очі, а тим більше поспілкуватися з професіоналами своєї справи і перейняти їх досвід», – зауважила в. о. завідувачки відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської райради Альона Мельченко.

    Завдяки майстер-класу студентам профтехучилища надали можливість вивчити нові рецепти й відволіктися від навчання. Загалом, молодь навчали готувати гарбузовий крем-суп та шарлотку. Саме ці страви обрали, адже вони є простими за рецептом й швидкими за часом приготування, а також дуже смачними.

    «Ми проводили майстер-класи до війни, проводимо й зараз. Проводимо для дітей і в принципі городян різного віку. На майстер-класах ми показуємо рецепти: млинці, вареникі, піци, суші тощо. Сьогодні готували крем-суп та бісквітний пиріг з яблуками. Гадаю, що це корисно не тільки для дітей, а й усіх. Адже інтернет це добре, проте на власні очі бачити приготування – зовсім інше. Готувати не складно, це дуже цікаво. Головне поринути у цей процес», – зазначила кухарка ресторану «Фазенда» Лариса Щербаченко.

    Кожному з криворіжців дали завдання. А наприкінці студенти скуштували свої витвори.

    «Прийшов, щоб отримати новий досвід. Побачити приготування страв від досвідчених людей. Для мене це було чудовим уроком і непоганим прикладом. Свою спеціальність обрав, бо мені цікавий цей напрям, хочу себе спробувати. Багато з ним пов’язано речей, люблю щось робити для родини. Готувати полюбляю з дитинства, завжди допомагав готувати родичам», – розповів відвідувач майстер-класу Денис Атаманчук.

    Вдень 16 листопада у Саксаганському районі організували кулінарний майстер-клас для студентів одного з профтехучилищ. Івент провели для 12 першокурсників у стінах кафе «Фазенда». Влаштували івент за підтримки виконкому Саксаганської райради, фахівці якого вже місяць проводять різні пізнавальні майстер-класи для городян та мешканців району. Наприклад, 10 листопада організували разом з «Першим Міським» тренінг «Ефектний та ефективний виступ перед камерою».

    «Майстер-клас влаштували, щоб втілити свої теоретичні знання на практиці, дізнатися цікаві рецепти та приготувати їх разом. Топові шеф-кухарі району поділилися своїм досвідом, практика для студентів є важливою сходинкою для професійного їх майбутнього. Проте наразі дуже важко потрапити на підприємства, побачити все на власні очі, а тим більше поспілкуватися з професіоналами своєї справи і перейняти їх досвід», – зауважила в. о. завідувачки відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської райради Альона Мельченко.

    Завдяки майстер-класу студентам профтехучилища надали можливість вивчити нові рецепти й відволіктися від навчання. Загалом, молодь навчали готувати гарбузовий крем-суп та шарлотку. Саме ці страви обрали, адже вони є простими за рецептом й швидкими за часом приготування, а також дуже смачними.

    «Ми проводили майстер-класи до війни, проводимо й зараз. Проводимо для дітей і в принципі городян різного віку. На майстер-класах ми показуємо рецепти: млинці, вареникі, піци, суші тощо. Сьогодні готували крем-суп та бісквітний пиріг з яблуками. Гадаю, що це корисно не тільки для дітей, а й усіх. Адже інтернет це добре, проте на власні очі бачити приготування – зовсім інше. Готувати не складно, це дуже цікаво. Головне поринути у цей процес», – зазначила кухарка ресторану «Фазенда» Лариса Щербаченко.

    Кожному з криворіжців дали завдання. А наприкінці студенти скуштували свої витвори.

    «Прийшов, щоб отримати новий досвід. Побачити приготування страв від досвідчених людей. Для мене це було чудовим уроком і непоганим прикладом. Свою спеціальність обрав, бо мені цікавий цей напрям, хочу себе спробувати. Багато з ним пов’язано речей, люблю щось робити для родини. Готувати полюбляю з дитинства, завжди допомагав готувати родичам», – розповів відвідувач майстер-класу Денис Атаманчук.

    Теги
    • #майстер клас
    • #їжа