Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    У 2021 році на Дніпропетровщині збільшилось виробництво кондитерських виробів, а також рибної та м’ясної продукції

    8 Січня 2022, 14:10 Поділитися

    Упродовж цього року харчові та переробні підприємства регіону значно перевищили минулорічні показники з виробництва рибної продукції, курятини та свинини. Окрім того, зросла кількість виготовлення кондитерських виробів й шоколадних цукерок. Інформація про це з’явилась на сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

    У 2021 році на Дніпропетровщині збільшилось виробництво кондитерських виробів, а також рибної та м’ясної продукції

    Щороку харчові та переробні підприємства Дніпропетровської області збільшують об’єми виробництв та кількість готової продукції. У 2021 році виготовлення рибних продуктів зросло майже на третину, а шоколадних цукерок – на чверть. Збільшилось виробництво і м’яса курей. Кількість кондитерської продукції збільшилась на 16%, а свинини – на 11%.

    «Харчова продукція Дніпропетровщини користується попитом на зовнішньому ринку. За рік експорт збільшився майже на третину. Переважно в нас закуповують птицю, молочну продукцію, яйця, олію, хлібобулочні вироби», – зауважила начальниця управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Любов Клімович.

    Харчова продукція регіону експортується до більш ніж 80 країн світу. Зокрема, у Польщу, Францію, Молдову, Вірменію, Киргизстан, Гонконг, Ірак. Наразі на території області налічують понад 100 потужних харчових та переробних підприємств.

    Щороку харчові та переробні підприємства Дніпропетровської області збільшують об’єми виробництв та кількість готової продукції. У 2021 році виготовлення рибних продуктів зросло майже на третину, а шоколадних цукерок – на чверть. Збільшилось виробництво і м’яса курей. Кількість кондитерської продукції збільшилась на 16%, а свинини – на 11%.

    «Харчова продукція Дніпропетровщини користується попитом на зовнішньому ринку. За рік експорт збільшився майже на третину. Переважно в нас закуповують птицю, молочну продукцію, яйця, олію, хлібобулочні вироби», – зауважила начальниця управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Любов Клімович.

    Харчова продукція регіону експортується до більш ніж 80 країн світу. Зокрема, у Польщу, Францію, Молдову, Вірменію, Киргизстан, Гонконг, Ірак. Наразі на території області налічують понад 100 потужних харчових та переробних підприємств.

    Теги
    • #м'ясо
    • #виробництво