Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    «Арей» із перших вуст

    Україна живе і бореться, бо має сильних і смілих воїнів. Таких, як «Арей». Кожен метр звільненої землі їм дається важко. Але вони ж – бійці батальйону «Арей». Попри втрати, вони крок за кроком йдуть до Перемоги. Про них: смілих, відчайдушних, рішучих. Ми запускає серію ексклюзивних короткометражних історій про мужніх земляків – про бійців з батальйону «Арей».

    Автори і ведучі програми:

    Олександр Фефілатьєв

    «Арей» із перших вуст: псевдо «Менеджер»

    Армієць на псевдо «Менеджер» п'ять років років жив спокійним, забезпеченим життям в польській столиці, працював за фахом в сфері супутникового та радіозв’язку. Але російське повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 все змінило. Вже за тиждень після початку великої війни він повернувся до Кривого Рогу та став волонтерити на підтримку ЗСУ. А вже восени долучився до лав 7-го окремого батальйону «Арей» УДА 129-ї Криворізької окремої бригади територіальної оборони.

    В батальйоні «Арей» обіймає посаду механіка-радіотелефоніста. В його обов’язки входить забезпечення стійкого зв'язку підрозділу із підпорядкованими підрозділами, суміжними підрозділами, тиловими службами, службами забезпечення та вищим командуванням. Його місія надважлива - підтримувати, організовувати та вести стійкий зв’язок.

    5 Жовтня 2023, 20:00

    Теги
    • #арей із перших вуст
    Останні відео