Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    «Арей» із перших вуст

    Україна живе і бореться, бо має сильних і смілих воїнів. Таких, як «Арей». Кожен метр звільненої землі їм дається важко. Але вони ж – бійці батальйону «Арей». Попри втрати, вони крок за кроком йдуть до Перемоги. Про них: смілих, відчайдушних, рішучих. Ми запускає серію ексклюзивних короткометражних історій про мужніх земляків – про бійців з батальйону «Арей».

    Автори і ведучі програми:

    Олександр Фефілатьєв

    «Арей» із перших вуст: псевдо «Док»

    Він змінив роботу на швидкій допомозі на військовий однострій, і вже більше півроку рятує життя та стабілізує стан поранених побратимів, що отримали поранення на передовій у боях із російськими окупантами. В середині березня 2023-го року «Док» долучився до 7-го окремого батальйону «Арей» УДА 129-ї Криворізької окремої бригади територіальної оборони. 

    У військкоматі не відразу оцінили бажання добровольця долучитися до лав ЗСУ, який не мав армійського досвіду, але згодом направили його саме до «Арею». І, як виявилось, це був поворотний момент. Батальйон для криворіжця став другою великою родиною, в якій кожен займається своєю справою. І кожен може розраховувати на підтримку побратима та посестри.

    Ближче із криворізьким воїном-арейцем вас познайомить це відео «Першого Міського».

    21 Вересня 2023, 19:58

    Теги
    • #арей із перших вуст
    Останні відео