Вгору
    Онлайн трансляція
    Програма передач

    Останні відео

    Назад до програми передач

    Попередні випуски

    Результати пошуку

    «Арей» із перших вуст

    Україна живе і бореться, бо має сильних і смілих воїнів. Таких, як «Арей». Кожен метр звільненої землі їм дається важко. Але вони ж – бійці батальйону «Арей». Попри втрати, вони крок за кроком йдуть до Перемоги. Про них: смілих, відчайдушних, рішучих. Ми запускає серію ексклюзивних короткометражних історій про мужніх земляків – про бійців з батальйону «Арей».

    Автори і ведучі програми:

    Олександр Фефілатьєв

    «Арей» із перших вуст: псевдо «Вітос»

    Відсутність досвіду строкової служби – не привід залишатись осторонь боротьби за Україну у той час, коли на неї почали сунути озброєні формування рф. Таке наприкінці лютого 2022 року для себе вирішив боєць 7-го окремого батальйону «Арей» УДА 129-ї Криворізької окремої бригади територіальної оборони на псевдо «Вітос».

    У військкоматі відсутність строкової служби стала формальною причиною відмовити чоловіку в його бажанні вдягнути однострій й отримати зброю. Але вже згодом він долучився до Української добровольчої армії. І з того часу щоденно робить свій вклад у наближення Перемоги України. Він ремонтує штатну та трофейну зброю, яку потім використовують проти російських загарбників.

    Ближче із криворізьким воїном-арейцем вас познайомить це відео «Першого Міського».

    29 Серпня 2023, 20:00

    Теги
    • #арей із перших вуст
    Останні відео